Retur

 

INAINTE DE A RETURNA un produs te rugam sa urmezi pasii de mai jos:
1. Citeste termenii si conditiile în care se pot returna produsele.
2. Completeaza și trimite Formularul de retur urmând să fii contactat de hermerio.ro.
3. Dupa confirmarea returului te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat la adresa: destinatar  - Hermerio SRL , Calea Bucuresti, BL. N25, AP.4, Craiova- jud. Dolj, cheltuielile de transport pentru retur vor fi suportate de tine, urmand ca Hermerio SRL sa iti vireze in cont intreaga suma platita initial ( valoare produs+ valoare transport).
Dupa primirea si verificarea produselor vei fi contactat/a in vederea finalizarea procedurii de retur.

 DREPTUL DE RETURNARE A MĂRFII

1. Cumpărătorul este obligat să notifice Hermerio SRL intenţia sa de a returna produsele achiziţionate prin completarea unui Formular de retur existent pe site. Cumpărătorul va expedia produsele conținute de Formularul de retur în termen de maximum 15 zile lucrătoare de la primirea acestora

2. Cumpărătorului care a notificat Hermerio SRL, ii revine responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor fi returnate către Hermerio SRL în maximum 15 zile lucrătoare de la data primirii acestora, în caz contrar Hermerio SRL considerând cererea de returnare ca fiind invalidă şi fără obiect.


3. Produsele returnate de Cumpărător, vor fi expediate de acesta la adresa ” S.C. Hermerio  SRL, str.Calea Bucuresti, Bl. N25, AP. 4, Craiova-Dolj, pe propria cheltuială, cu etichetele ataşate, în ambalajul original și fără urme de deteriorare sau utilizare.


4. În cazul returnării unui produs care nu se află în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate etichetele intacte și fără urme de deteriorare sau utilizare), Hermerio SRL va considera returul nevalid şi va fi în drept să refuze restituirea preţului.


5. În cazul returnarii, plata contravalorii produsului se va realiza în cel mult 30 de zile de la confirmarea primirii returului, în acest cost intrând valoarea produselor şi transportul aferent comenzii.